Topisk påføring på sår

Huden er vores kontaktorgan med det ydre miljø. Dens overfladiske lag spiller en vital rolle: at beskytte os mod eksterne angribere.
topical-wounds

Hvad er et sår?

Et sår er en skade på huden. Selvom det er overfladisk (påvirker kun overhuden og dermis), skal såret renses omhyggeligt og behandles for at forhindre enhver risiko for infektion (de ydre tegn er smerte, hævelse, rødme og varme). Derfor fortjener alle sår, uanset hvor små de er, den største pleje!
Når såret er placeret i et tæt område i små blodkar, kan det bløde voldsomt, men de fleste overfladiske hudlæsioner kan behandles let.

Sådan stoppes en topisk blødning: Stop Hémo® vat.

Forsinket sårheling

Sårheling er et naturligt biologisk fænomen ved reparation af beskadiget vævHudkomponenter (epidermis, dermis, hypodermis). Det er afhængigt af mange faktorer, der gør sårheling unik fra person til person og fra sår til sår. Nogle faktorer kan bremse eller endda forhindre, at denne proces fungerer korrekt:

metabolic-and-nutritional-factors

Metabol - og næringsfaktorer

UnderernæringSygdom som følge af utilstrækkeligt ernæringsindtag, især i proteiner, anæmiSundhedsproblem, der manifesterer sig ved en reduktion i kvaliteten eller mængden af røde blodlegemer (celler, der transporterer ilt i blodet), diabetesKronisk sygdom, der er kendetegnet ved høje blodsukkerniveauer, især i proteiner

medicinal-factors

Lægemiddelfaktorer

Kemoterapi, corticoiderMedicin beregnet til behandling af betændelse, smerter og ødemer, ikke-steroide antiinflammatoriske midlerBred klasse af lægemidler, som inkluderer mange molekyler, f.eks. ibuprofen. De virker ved at blokere dannelsen af de stoffer, der er ansvarlige for betændelse, polyfarmaci

vascular-factors

Vaskulære factorer

Venøs arteriel insufficiensForstyrrelser i blodcirkulationen i venerne eller arterierne, ateroskleroseEn lidelse karakteriseret ved fortykning, hærdning og

other-factors

Andet

Alder, tobaksbrug

Astuce

Den terapeutiske virkning af Stop Hémo® afsluttes ved frigivelse af calciumioner direkte i såret. De frigivne ioner bidrager til aktivering af cellerne involveret i sårhelingsprocessen.

Blødningsforstyrrelser

Når et blodkar punkteres, er kroppens mission at reparere bruddet. Gruppen af mekanismer, der deltager i stop af blødning, er kendt som "hæmostaseFysiologisk proces, der fører til dannelse af blodproppe". Nogle mennesker lider af hæmostaseforstyrrelser, som manifesterer sig gennem hyppige og vanskeligheder med at håndtere blødninger.
Vi skelner mellem to typer blødningsforstyrrelser:

acquired-bleeding-disorders

Erhvervet hæmoragiske
lidelser

Personer, der tager blodpladeaggregeringEn del af hændelsessekvensen, der fører til dannelse af en trombe (blodprop)shæmmereLægemidler designet til at forhindre blodplader i at klæbe til hinanden og derfor til at forhindre dannelse af blodpropperSamlet antal forskellige blodlegemer - blodplader, røde blodlegemer, hvide blodlegemer - bundet sammen af et protein kaldet fibrin. Den ældste af disse lægemidler er aspirin. De ordineres til visse hjerte-kar-sygdomme,
antikoagulerendeLægemidler, der forhindrer eller forsinker dannelsen af ​​blodpropperSamlet antal forskellige blodlegemer - blodplader, røde blodlegemer, hvide blodlegemer - bundet sammen af et protein kaldet fibrin behandlinger, VKAK-vitamin-antagonister: orale antikoagulantia, der forhindrer eller forsinker dannelsen af ​​blodpropperSamlet antal forskellige blodlegemer - blodplader, røde blodlegemer, hvide blodlegemer - bundet sammen af et protein kaldet fibrin osv.

congenital-bleeding-disorders

Medfødte
blødningsforstyrrelser

Mennesker, der lider af hæmofiliArvelig sygdom karakteriseret ved forsinket blodpropperSamlet antal forskellige blodlegemer - blodplader, røde blodlegemer, hvide blodlegemer - bundet sammen af et protein kaldet fibrin forårsaget af fravær af visse koagulationsfaktorerStoffer, der er involveret i blodkoagulationsmekanismen, dvs. i blodets størkningsproces (koageldannelse), Von Willebrands sygdomArvelig blødende sygdom forårsaget af en mangel på Von Willebrand-faktor, som er et af nøgleproteinerne til blodpladeaggregeringEn del af hændelsessekvensen, der fører til dannelse af en trombe (blodprop) og koagulation, arvelig blødende telangiectasiaArvelig sygdom, der påvirker blodkar og især resulterer i tilbagevendende blødning (Osler-Weber-Rendu) osv.

Astuce
Stop Hémo® er effektiv hos mennesker med blødningsforstyrrelser. Når det kommer i kontakt med blod, frigiver Stop Hémo® sine calciumioner direkte i såret eller i blodkarbruddet, der er ansvarlig for blødningen. De frigivne calciumioner styrker fysiologisk hæmostaseFysiologisk proces, der fører til dannelse af blodproppe, fremskynder blodpladeaggregeringEn del af hændelsessekvensen, der fører til dannelse af en trombe (blodprop) og virker på koagulationsfaktorerStoffer, der er involveret i blodkoagulationsmekanismen, dvs. i blodets størkningsproces (koageldannelse). Dette stopper blødningen hurtigt.