Et plantsbaseret produkt

Stop Hémo®-produkterne er lavet af calciumalginat fra marine alger. Der er mange algerarter (grøn, rød og brun). Brune alger er de mest almindelige og inkluderer tre hovedvarianter. Stop Hémo® vat er fremstillet af disse sorter og drager derfor fordel af deres hæmostatiske og sårhelende egenskaber.

Fordelene med alger til sårheling!

Ved kontakt med blod eller et infiltrerende sår frigiver Stop Hémo® sine Ca2+ calciumioner.

Calciumionerne er naturligt til stede i kroppen. De bidrager især til knogledannelse og fornyelse, muskel- og hjertesammentrækninger, blodkoagulation og celleudveksling.

Når Stop Hémo® frigiver sine calciumioner direkte i såret, fremmer det den naturlige fysiologiske hæmostaseFysiologisk proces, der fører til dannelse af blodproppe og sårhelingsprocesser.
origine-naturelle-1

Det stopper blødningen hurtigt:
calciumioner er essentielle for dannelsen af blodpropperSamlet antal forskellige blodlegemer - blodplader, røde blodlegemer, hvide blodlegemer - bundet sammen af et protein kaldet fibrin. Blodproppen blokerer et blodkar og stopper således blødningen.

Sårheling:
calciumionerne aktiverer de nøgleceller, der er involveret i sårheling. Disse celler reparerer læsionerne på beskadiget vævHudkomponenter (epidermis, dermis, hypodermis).

Smertefri fjernelse:
fibrene gelerer, når de er i kontakt med såret. Som et resultat holder Stop Hémo® sig ikke fast på såret efter fjernelse. Pinden og klæbemidlet kan fjernes forsigtigt uden smerter.

origine-naturelle-2